Uke 12

Siden bloggen jo faktisk heter Davids liv, og siden livet byr på mange endringer for tiden, skal dere få enda et navleskuende innlegg – kun for spesielt interesserte, helt uten meninger, teologi eller kirkehistorie! 🙂

Denne uka er lillejenta tilbake i leiligheten, og skal være her til onsdag i påskeuka. Jippi! Så nå blir leiligheten atter en gang omgjort til jungel, savanne eller arktiske områder, avhengig av hvilket dyr vi skal leke. Ellers går det mye i slim, alle foreldres skrekk. Denne uka skal vi dessuten finne fisker til akvariet (eller fiskeburet, som Vic kaller det), så nå blir det snart fisksomt i kåken.

En av fiskene skal hete Robert Smith, en skal hete Nemo, og så skal vi selvsagt ha en Marcus og en Martinus.

Jeg har skaffet bil på avbetaling! Umulig å klare seg i Hobøl uten. Livet blir enklere nå. Det er snakk om den gode gamle berlingoen som tidligere tilhørte Mariannes bestefar. I øyeblikket er vindusviskermotoren vræk, så inntil jeg får fikset det kan jeg bare kjøre på solskinnsdager.
Men de har det vært mange av i det siste!

Ja, de siste dagene har jeg tilbrakt litt tid på den fine lille verandaen min. Selv om den er full av snø fortsatt, har jeg faktisk sittet i T-skjorte i solveggen. Digg! Selv er jeg svært glad i vinter (i motsetning til de fleste i Facebook-feeden min), men det er samtidig deilig å tenke på tiden framover, når det livnar i lundar. Oh yeah. Før man vet ordet av det står man plutselig i Hyde Park og hører jubileumskonserten til The Cure, man er på Tons of Rock og Månefestivalen – eller på stranden ved øya Patmos, hvor forfatteren av Johannes Åpenbaring også sto en gang i tiden.

For ikke å snakke om alle skogsturer og leirbål som venter når snøen har tint. Vassfaret. Vidalen. Nordmarka. Østmarka. Ahh …

I går formiddag sendte jeg ny versjon av “Veien” til Hermon Forlag, som etter all sannsynlighet skal utgi manuset om ikke altfor lenge. Jeg har foretatt en del endringer etter forlagssjefens ønsker.

Egentlig burde jeg kanskje fyre opp en sigar for å feire det, men tror jeg skal avvente forlagets reaksjon på nyversjonen først. Opp til dem å avgjøre om manuset nå er ferdig eller ei. 🙂

Uansett er 2018 året hvor flere prosjekter skal ferdigstilles – etter mange år!
I tillegg til “Veien” har jeg den siste tiden vekslet mellom to av dem, nemlig “Apasjer” og “Pappas (t)ro”.

Det har til og med blitt en liten tur til Finnskogen i forbindelse med “Apasjer”-research, til noen steder jeg ikke har vært før. Det er vakkert der inne nå! Kjipt at kameraet på mobilen ikke fungerer. Dere får få to gamle stemningsbilder i stedet:


Har også planlagt litt rundt sommerens Patmos-tur. Boka “Syv byer og en øy” er også et manus som har vært nesten ferdig i flere år. Boka er en blanding av reiseskildring og endetidsteologi (jeg er preterist, til opplysning, men skal ta for meg ulike syn i boka). Fotografen og jeg har besøkt de syv byene som nevnes i Åpenbaringens andre kapittel, og tekst og bilder til den første halvdelen er i boks.
Men så gjenstår altså øya, nemlig Patmos, hvor forfatteren befant seg da han skrev Bibelens siste bok.

Om noen har lyst til å investere i dette prosjektet, kan jeg herved tilby et kjempetilbud. Ta kontakt på hqfilm@gmail.com om du vil vite mer (eller prøv å få tak i meg på Facebook/Messenger).

Facebook Comments
Hverdag
4 comments on “Uke 12
  1. Ser ut til at det går bra med deg, tross alt. Lykke til med å få ting på stell.
    Jeg sendte deg en e-post for en stund siden, med forespørsel om pris på korrekturlesing/språkvask. Kommer til å trenge det siste uken i april/første uken i mai. Jeg forstod det sånn at du ønsket noen slike oppdrag også.
    Mvh
    Edith

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?