Ny uke!

ADVARSEL: Sosialpornografi følger!

Da er lillejenta levert hos sin mor, og jeg skal ha en uke uten stemmen hennes i huset.
Veldig spesielt, for å si det mildt, det kommer til å ta tid å venne seg til dette.

Samtidig har Vic og jeg sjelden (les: aldri) hatt en hverdagsuke med så mye tid til lek og moro sammen, som i uka som gikk.
Vi oppholdt oss stort sett i leiligheten, men disse 75 kvadratene har vært omgjort til jungel, dyrepark, savanne, norsk skog, Lego Friends-verden og slimfabrikk. For å nevne noe.
(Ja, dere som følger bloggen kan mitt mantra nå: Denne nye situasjonen skal snus til noe positivt, nemlig dobbelt så mye lek og dobbelt så mye arbeid, istedenfor en hverdag med en lunken miks av begge.)

Onsdag hadde vi dog en planlagt utflukt, både Victoria, Marianne og yours truly. Vi dro på Ski Kino og så “Coco”. Morsom, den! Og for å oute eksen: Mariss grein som bare farsken siste kvarteret. 🙂


(Da jeg først ble kjent med Marianne, ble jeg glad for å høre at hun hadde felt mange tårer under visningen av “Asfaltevangeliet”, selv om hun ikke er troende eller har religiøs bakgrunn. Men etterhvert som jeg ble bedre kjent med henne, var det ikke en like stor kompliment til filmen at hun hadde grått. Foråsirremildt. Jeg tror kanskje Marianne kunne blitt blank i øya av alt fra dokumentarfilmer om brødbaking til dårlige vitser i TV2-sporten. Tror nesten det er en lov: Dersom det foregår på en skjerm, kommer Marianne til å gråte av å se på det.)
(Sorry, Marianne, om du leser dette, hehe … Til ditt forsvar var det flere våte øyne i kinosalen på “Coco”. I motsetning til på “Asfaltevangeliet”, da. Der var det nok bare deg.)

*

Nå er det altså Jobbuke på gang. Nei, den store J-en var ikke en skrivefeil. Her blir det tastaturklimpring 24/7.

Ligger jo som regel litt bak skjema, så denne uka skal jeg fullføre det som ga meg smør på brødskiva i februar, nemlig en oversettelse av en bok av Shawn Bolz.

Av de tingene jeg sniker meg til å drive med innimellom denne uka, er manuset “Apasjer”, som jeg påbegynte da jeg var 17 (!), og “Pappas (t)ro”, som også er en del år forsinket.

Enkelte ting tar tid her i livet …

Og godt er det, for jeg hadde i dag gravd meg selv ned dersom jeg noen sinne hadde fått utgitt det maskinskrevne “Apasjer”-manuset som en gang i fortiden forsvant i en taxi.

*

Men på noen områder tenker jeg å være litt tidlig ute, siden det ofte gjør ting billigere. Til sommeren har jeg tenkt å besøke Patmos, noe som var mitt eneste nyttårsforsett i år. Denne uka forsøker jeg å legge noen planer i den forbindelse.

Turen vil være research til “Syv byer og en øy”. Forøvrig det eneste av mine prosjekter som det fortsatt er mulig å investere i, om noen skulle være interessert.

Facebook Comments
Hverdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?