Insomnia

En gammel fiende har vært innom de siste nettene.

Han heter Herr Insomnia (eller er det Fru?), og har det med å komme på besøk til upassende tider. Når det er mye å ta tak i, mye å gjøre og mye å tenke på, trenger man jo sårt den lille søvnen man kan få. Akkurat det faktum vet Herr/Fru Insomnia å utnytte, slik at tanken på hvor nødvendig det er med noen timers søvn blir nettopp den tanken som holder en våken.
(Kanskje omtrent slik loven alltid har vekket synden i folk også? Virker som samme mekanisme, egentlig.)

Nå har jeg gitt opp, for tredje natt på rad. Det er bare å sette på kaffen og erklære tirsdagen for begynt. Burde egentlig ha gjort det for lenge siden, for ingenting er jo mindre konstruktivt enn å stirre i en svart vegg i x antall timer, eller studere fargemønstrene på baksiden av øyelokkene.

Det ble med en liten time i Drømmeland i natt. Så får vi se hvordan det påvirker skrivingen. Kan hende det jeg oversetter i dag kommer til å trenge en grundig korrektur på sikt! 🙂

Men skal uansett komme i mål med ting og tang denne uka, for neste uke er i sin helhet satt av til egne prosjekter. Gleder meg veldig! Takk til dere patroner som gjør slikt mulig!
(Minner forøvrig om at dere patroner er velkomne til å joine denne lukkede Facebook-gruppa, hvor jeg fra tid til annen vil dele ut diverse ting, samt si en del saker jeg ikke sier andre steder.)

I tillegg er mye tid i februar satt av til henholdvis “Apasjer” og “Pappas (t)ro”, grunnet tidligere investeringer i disse prosjektene. Så jeg har mye å glede meg til på kontoret framover, takket være kule folk!

Straks skal dere få servert andre del av min lille Simon Magus-fortelling. Om jeg får tid i løpet av dagen, kommer det kanskje også noen tanker om nattverd. Me får sjå, me får sjå.

Ha en flott dag, folkens!

P.S.! Bildet over er litt juks. Jeg ser ikke fullt så herja ut, bare nesten. Bildet er fra den gangen jeg fikk allergisjokk av noen rotter.

Facebook Comments
Hverdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?