God romjul!

Yo godtfolk!

Da var denne jula også over. Fordi jeg tilbrakte uka før jul på Svalbard, ble det et visst kjør på lille julaften. Men jeg kom da i mål med gaver og denslags tidsnok til at julefreden kunne innta meg den 24.

Vi feiret julen hjemme hos min lillebror Thomas og familien. Fangsten fra treets bunn ble god for min del i år, med blant annet billett til The Cure-konserten i London til sommeren (JAAAAA!), joggebukser, Converse-sko, et par amaroner, et par ripassoer, gavekort på Army Shop, boka “Steinene roper: Kirkens røtter i Nord-Afrika” av Dagfinn Stærk, samt denne fine kaffekoppen her:

*

Som dere ser, er mange gamle blogginnlegg nå slettet. I går var jeg egentlig i gang med å slette de siste, siden jeg tradisjonen tro pleier å starte hvert nytt år med blanke ark og fargestifter til. (Pluss at jeg som kjent lider av slettomani på alt som er over en måned gammelt.)
Men tradisjoner er egentlig til for å brytes, det er jo faktisk en del av min grunnleggende teologi, når jeg tenker etter.

Så jeg gjør det heller slik: For hver nye PATRON som melder seg de neste ukene legger jeg ut 10 gamle innlegg – og lover å ikke slette noen av dem før tidligst romjula 2018.
Det er over 4000 innlegg å ta av, så det skal ikke stå på meg. 🙂

OBS! Gamle repriser kommer ikke til å havne først (altså øverst) i bloggen, men snarere finne sin plass i rekkefølgen de egentlig var i. Så scroll gjerne nedover i bloggen i tiden framover for å finne “nye” innlegg, eller klikk på de ulike emnene i menyen og finn linker til innleggene der.

*

Fram til nyttårsaften blir det stort sett jobbing around the clock (fire muntlige prekner av en god forkynner skal bli til et kapittel i en antologi om Bibelen, og et nytestamentlig brev skal gjøres lettlest og moderne).

Men blir nok noen blogginnlegg likevel. Så stikk gjerne innom! Skal i det minste få fyrt opp en verbal rakett her inne på nyttårsaften.

Ha det fint, godtfolk!

Facebook Comments
Hverdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?