Sånn går no dagan


Foto av lattermild mann som forsøker å se alvorlig ut, knipset av Jan Luneborg

Det skal innrømmes at hverdagen er litt heavy for tiden. På grunn av min vedvarende evne til å male meg selv inn i hjørner, har jeg skapt en del styr for meg selv.

Heldigvis er det lys i den mørke tunnelen, og kropp/hjerne føler fortsatt på et visst overskudd. Så denne stormen skal vi klare å ri av! Oh yeah. I henhold til prognosene vil vinden avta sånn midt i desember en gang.

Men i intense perioder må man nyte de friminuttene man får. I går var et slikt friminutt, med selveste Waterboys på Sentrum Scene. Hjertelig takk til Kjartan for billett!

En deilig konsert, som alltid, selv om de spilte svært mye nytt materiale i forhold til tidligere konserter (noe jeg var forberedt på, takket være en oppfinnelse som heter internett). Waterboys er – ved siden av The Cure, Neil Young og Thåström – et av de bandene jeg har sett live flest ganger. Og det er opptur hver gang!

Her er et opptak fra Stockholm kvelden før:

*

Apropos oppturer, TUSEN TAKK til dere som blir patroner i disse dager. Dere aner ikke hva det betyr for en gammel wannabe-forfatter som meg, at jeg framover kan sette av stadig mer tid til egne prosjekter. Det er rett og slett en helt fantastisk følelse.

«Unntakstilstanden» her i bloggen er nå over, og den er tilbake til det gamle. Takk til dere som deltok under min temauke om sakramentalisme. Innleggene er nå fjernet, men kjerneinnholdet i dem har blitt flettet inn i et ekstrakapittel til «Jesus VS kristendom».

*

Etter innlegget om «Forbønnskøer og loviskhet», har det kommet et jevnt rush med bestillinger på PDF-fila til «Regnet som aldri kommer» (papirutgaven er utsolgt). Det kan vel tenkes at Graham-opplegget i Spektrum har hatt noe å si i den forbindelse. Så takk skarru ha, Franklin! 🙂

Hvis du også vil ha «Regnet som aldri kommer», kan du fyke over 50 spenn til VIPPS 94 12 36 34, og oppgi e-postadressen din. Da ligger fila i innboksen din innen timen har gått.

Dett var vel dett for denne gang. Takk for at du følger bloggen min! Midt oppi alt styr for tiden skal jeg sørge for å servere mange nye innlegg.
Bloggen er nemlig også for friminutt å regne, og det er deilig å bruke litt tid her inne hver dag.

Facebook Comments

2 Comments on “Sånn går no dagan

 1. Har tenkt på å bli patron faktisk, men jeg synes $5 er for lite og $25 blir for mye på fast basis. Jeg vil gjerne kunne gi en sum hver mnd som jeg vet at jeg klarer, som $10-15, og heller gi litt mer innimellom når det passer. Kan du gjøre noe med det?

  • Tusen takk, gode Edith!

   Og takk for at du satte ord på den tanken, for den gjelder kanskje flere. Har nå laget en egen bolk med $ 10! 🙂

   Ellers tror jeg også det er mulig, om du trykker på knappen for 1 dollar, å skrive inn en egen sum. På lista over patroner, ser jeg nemlig at flere har valgt andre summer etter å ha trykket på $1. Det er forskjellige summer som er oppgitt under nettopp den rubrikken, noen med $2, noen med $3 osv.

   Mulig det samme går an på 5-dollar-knappen, men av de som har valgt egne summer så langt, ser jeg at de alle har klikket på 1-dollar-knappen.

   Tusen takk! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?