Søndagspost # 12 (Uke 32)

Hver søndag oppsummerer jeg ukas viktigste begivenheter i Davids liv.

davidav2

Her er høydepunktene fra uke 32 …

Atter en uke til ende! Tiden flyr. Som en pegasus i medvind.

Mandag var jeg hos et menneske som jeg er så glad i at det ikke er noen vits å begynne å forsøke å forklare det, nemlig min bestemor No-no, som nå er 93 år og fortsatt sprekere enn de fleste.
No-no disket opp med vafler og bringebær, og etterpå følte jeg at kjatra mi hadde gått uten stopp i tre timer. Sannsynligvis følte jeg det fordi det var nettopp det som hadde skjedd.

Her er et gammelt bilde av No-no, Marianne, Frøy og yours truly, knipset av tante Isabel på Vassfarplassen:

Og grunnen til at jeg må legge ut gamle bilder, er at mobilen min fortsatt er ødelagt, slik at ingen øyeblikk har blitt foreviget denne uka.

*

Som gamle blogglesere veit, fikk jeg tidligere i sommer helt dilla på å ta kjentmannsposter i Oslomarka. Det er altså Skiforeningen som annethvert år utgir en bok med 50 steder man kan oppsøke. På disse stedene er mulig å få klipp i boka og en kode som beviser at man har vært der. Hadde jeg oppdaget dette konseptet litt tidligere, hadde jeg vært en sprekere mann. Denne sommeren har jeg vært mer i skogen enn i de siste tjue årene tilsammen.

Eneste som er litt kjipt, er at jeg snart er tom for poster. Har bare 14 igjen, og ny bok kommer ikke før neste høst.
Men nylig fant jeg til min store glede ut følgende: Selv om ny bok kommer annethvert år, blir postene til den enkelte bok liggende ute i tre år. Det vil si at postene fra 2014-boka fortsatt ligger ute til 1. september i år!

Denne uka børna nabo Jan og jeg til Skiforeningens hus, og jeg fikk anskaffet meg 2014-boka. Julaften! Nå har jeg to og en halv uke på meg til å ta så mange poster som mulig i denne (15 poster gir bronse, 25 poster sølv og 40 poster gull).

I dag går ferden til Bjørneskallen i Østmarka (post nummer 48 i gamleboka). Så får vi se om jeg får med meg én eller flere av jentene på tur i finværet.

*

Til tross for et mer sporty liv, er ræva trygt plassert i kontorstolen ganske mange timer i uka fortsatt. Denne uka har jeg holdt på med «De 99 og den ene» og «Apasjer». Inspirasjonen har vært stor!

Er forøvrig fortsatt på jakt etter noen som vil investere i sistnevnte prosjekt. Send en e-post til hqfilm@gmail.com om du ønsker mer informasjon om hva det går ut på.

*

I bloggen har jeg denne uka sett litt på de fem apokryfe «apostelgjerningene». Jeg har også bedt om spørsmål, og jeg holder fortsatt på med å skrive svar til alle. Dere veit å stille vanskelige spørsmål, det skal dere ha!

Dere har også kunne lese avisinnlegget som i sin tid markerte begynnelsen på arbeidet med «De 99 og den ene». Og dere som ikke har passord, har kunnet lese om to ulike nattverdsopplevelser.

Forresten, når det gjelder dette passord-opplegget, var det planen å kjøre det ut september. Men jeg kutter det ut allerede 1. september. Det vil si at de fleste av disse innleggene vil slettes, og noen gjøres helt offentlige. Så, om du vil være sikker på å få valuta for driksen du har gitt, så husk å lese innleggene før månedsskiftet.

*

Livet som frilanser går som regel ganske greit, og de siste årene har jeg stort sett hatt luksusen av å kunne velge og vrake blant oppdrag. Men nå på sensommeren har jeg opplevd en regelrett oppdragstørke.
Det medfører noen utfordringer, og i uka som gikk var jeg klin blakk. Rett og slett. (Folk flest snakker ikke om sånt offentlig, men jeg har ingen image jeg må ta vare på, den forsvant ned i dass for mange år siden.)

Heldigvis ser det ut til å bli flust med oppdrag utover høsten!

Ellers har jeg håp om en mer ryddig situasjon rundt egne prosjekter framover, og har derfor gått til det frimodige skritt å melde meg på Patreon, hvor folk kan støtte på månedlig basis.
Om du som leser dette har lyst til å bli en «patreon» for undertegnede, om så bare med en dollar eller fem i måneden, er jeg uendelig takknemlig!

Jepp. Og det oppsummerer i grunnen min snåle uke. En god søndag ønskes alle som leser dette!

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?