I’m back!


Foto: Jan Luneborg

Da har det endelig kommet internett i heimen, etter diverse forsinkelser og forviklinger! Jippi!

Etter nærmere halvannen måned uten nett, forstår man hvor fullstendig avhengig man har blitt av det. Enkelte jobber har vært helt håpløse å utføre den siste tiden. Innimellom har jeg brukt nett via internettdeling på mobilen, med 4G-dekning, men det har forårsaket kjøp av dyre ekstrapakker med data som brukes opp omtrent med en gang.

Men NÅ – nå er jeg atter tilbake her i vårt parallelle univers, og nå skal det endelig BLOGGES igjen!

Jepp. Internett – check!

Bil – check!

Nå trenger jeg bare en vaskemaskin (noen som har en til overs?), noen plakater/bilder på veggene og et gigantisk ryddesjau, så kan jeg faktisk kalle Ringvoll Senter 3 C for et hjem og dagene som går for et hverdagsliv. Blir fint!
UPDATE: Og der var vaskemaskin i boks, takket være den gode mann Roar.

Siden sist har jeg vært mye på farten, blant annet en hel uke på øya Patmos.
Mens jeg satt på Patmos og nøt livet, tenkte jeg i mitt stille sinn: “Vi mennesker, i hvert fall vi som er vestlige og heldige, kan i utgangspunktet bosette oss akkurat der vi ønsker. Du kunne hatt denne utsikten her hver eneste dag, David. Likevel har du valgt å bosette deg på Ringvoll i faddermøkkings Hobøl!”


Foto: Aleksander Luneborg

Men det er rart med det. Etter en uke i det som kan kalles paradis, var det ganske deilig å komme hjem til Ringvoll. Ja, hjem til Ringvoll. Kommer nok til å bo her i minst fem år til, og kanskje femti for alt jeg veit. Vi mennesker tilpasser oss det meste, og når vi først har tilpasset oss, skal det godt gjøres å rive seg løs igjen. Jeg trives i grunnen enormt godt her, og tror lillejenta får en fin oppvekst med mange gode barndomsminner på dette boligfeltet vi er en del av.

Men det er litt sprøtt, sånn rent objektivt sett, at man kunne bodd her, men likevel ikke gjør det, enda det ville vært langt billigere enn å bo på Ringvoll:


Foto: Aleksander Luneborg

Kunne du tenke deg å bli en patron for mine prosjekter?

Facebook Comments
2 comments on “I’m back!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?