VELDIG BRA KONSERT!

mar

Jeg var på konsert med Marcus og Martinus i Stavanger, sammen med pappa.

Jeg har sett dem på VG-lista før, men dette var den første konserten med bare dem. Dette er den første konserten i hele mitt liv som ikke er med mange forskjellige. Jeg var rett ved scenen, helt foran.

I den ene sangen pekte Marcus på meg. I en annen sang så Martinus på meg. Og i den siste sangen så de begge på meg. Den beste sangen var “Heartbeat”, fordi da skrudde lyset seg av, og de ba alle ha på lyset på telefonene, så det ble så mange fine lys i sangen. Det var veldig koselig. “Without you” var også veldig fin.

Det var veldig mange røykmaskiner, og det kom flammer opp av scenen. Og det regnet konfetti ved siden av flammene. Jeg fikk tak i en haug konfetti. De spilte ikke bare engelske sanger, men både norske og engelske. Den siste sangen dem spilte var “Elektrisk”, og den første var “One more second with you”.

De som sto ved siden av oss skreik under hele den første sangen. Også gråt dem hele tida. Når Marcus kom til vår side, skreik dem MAAARCUS, og når Martinus kom til vår side, skreik dem MAAARTINUS!

Jeg syntes det var trist når de var ferdige, men tror pappa var litt glad for det, for han var gjennomsvett. For han hadde løftet meg i to timer.

Jeg har veldig lyst til å gå på konsert med dem hver gang de har konsert, men det ville kosta mye penger!

Terningkast:

seks

Anmelderen (Victoria, 8 år):

IMG_1345

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?