Cure # 4: Aix les Bains (Frankrike), 4. juli 2004

curedavid2

The Cure # 1
The Cure # 2
The Cure # 3

Dagen etter, et annet sted i Frankrike. Ikke like vakkert som forrige sted, men så var vi heller ikke der for å se natur.
Dette var en festival ved navn Musilac, og oppvarmerne til The Cure var Placebo.

The Cure spilte et sett som var helt annerledes enn kvelden i forveien, noe som var gøy for tre nordmenn som hadde dratt ens ærend til Frankrike for disse to konsertene.

Og hva skulle jeg ikke gitt for å se første sett med ekstranumre en gang til …

Charlotte Sometimes er min desiderte favoritt blant låter, og det er ikke så ofte den kommer live. De spilte den i Spektrum i 92, og det var et gledelig gjenhør her i Aix les Bains.

Om jeg hadde hatt en tidsmaskin, ville jeg definitivt tatt en del turer tilbake til denne kvelden. Her er setlista:

Lost, Labyrinth, Fascination Street, Before Three, A Night Like This, The End Of The World, Push, Inbetween Days, Taking Off, Sinking, Closedown, From The Edge Of The Deep Green Sea, The Figurehead, A Strange Day, One Hundred Years, Never, The Promise,
E1: The Drowning Man, Charlotte Sometimes, Faith,
E2: Going Nowhere

Dagen etter konserten fulgte den lange bilturen hjem, med overnatting i Hamburg, en av mine favorittbyer. Som Ingvar Ambjørnsen har uttalt: “De som synes Hamburg er en stygg by, har ikke vært på de rette stedene.” (Sånn cirka sitat).
Samme dag fikk jeg et hasteoppdrag fra en avis, og trengte ro og fred til å skrive en tekst. Følte meg som en kjip og usolidarisk klyse av en soss på guttetur, når jeg flotta meg på hotell mens gutta sov i bilen i et parkeringshus. Men etter en del dager med maskulin nærhet og mye promping i bil, føltes det ikke helt feil heller.

Vi rakk heldigvis å inspisere et par puber i Hamburg sammen, før jeg tok kvelden litt tidligere for å jobbe på hotellrommet. Og Hamburg er en kul by. Bli med en gang, så skal jeg vise deg det.

Bli en PATRON, a! Så æru immari kul å sånn.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?