Vi må regne med å begynne å blø

hjemme 005

Da jeg bodde i USA som 12-åring, dannet jeg sammen med bror Øyvind og Andreas Meland noe som het X-gjengen. Vi skulle crosse rundt på syklene våre og oppklare mysterier i nabolaget i Tulsa, Oklahoma.

Mutter fant nylig vedtektene våre, høytidelig nedskrevet og vedtatt, og ført i pennen av yours truly. Her kan det kanskje være inspirasjon å hente for andre som vil starte bander eller gjenger eller politiske organisasjoner eller menigheter eller revolusjonære kristne dansegrupper. Det er bare å stjele våre prinsipper. Her er vår visjon, med alle skrivefeil intakt:

X-ord!

Vi skal opløse mysterier. Vi skal ha en fest etter løst et mysterie. Og hvis vi får belønning så drar vi forexempel Liseberg. Vi vil oppleve gode og stygge dager. Vi må trene mer på syklene. X-gjengen er en bra gjeng. Vi må også trene på å slåss også. Hvis det blir krangel i gjengen, er det ikke lov å utstøte noen, hvis de da ikke har gjort noe helt “crazy.” I X-gjengen skal det ikke være en sjef. Vi har jo prata om å dra alle steder, men vi skal løse mange mysterier. Vi skal ikke være redde for å dø, for vi er en kristen gjeng. X-gjengen er viktire en alt utenom jesus og hvis vi må droppe lekser må det være ok. Selskap også. jeg likte det Øyvind sa. X-gjengen skal få oppleve crosseventyr, hvis vi detter i gjørmehull så skal vi ikke gå hjem og si “Mamma.”
Vi skal bli gode crossere. jeg mener vi skal på Zisselin i morgen å ta en cocacola. Vi i gjengen må ikke være redde for å si kjærlihet og hemliheter o.s.v. Hvis en ser en kidnaper og sier det til gjengen kan dem ikke le og si det er ikke sant. Vi er 3 stykker og blir 1 tilsammen. jeg er forelska i mange. Når vi er sammen er jeg forelska. Vi er 3 og ingen andre skal få være med og det er topphemelig klubb. Dem som har penger skal prøve og spandere på andre. Fredag , lørdag skal vi crosse og herje og vi må regne med å begynne å blø. Vi skal også ta styrkeprøver og bli sterke – FRA 1. X-MØTE.

*

Vil du støtte mine skriverier ved å bli en PATRON?

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?