Syndig kamp mot synden

Innimellom tenker jeg at mye av det vi troende gjør for å glede Gud, egentlig bare bygger opp under rammer som Gud blåser langt i …

At mange av de åndelige øvelsene som kristenheten driver med for å oppnå “vekkelse” eller for å bli “brukt av Gud”, i bunn og grunn bare blåser opp vårt eget ego.
At de i realiteten er et hinder for nettopp det vi ønsker å oppnå …

At mye av det som kalles synd egentlig ikke er for virkelig synd å regne, mens mye av det vi anser for hellighet faktisk ødelegger relasjoner mellom mennesker og Gud.

Ja, jeg lurer på om ikke måten kristenheten fører sin kamp mot “synd” på, egentlig er en synd i seg selv.

Bottom line: Jeg tror vi som kaller oss Guds barn til tider symboliseres godt med det bildet her (som jeg ennå ikke vet hvem som har knipset):

ilovedad

*

Kunne du tenke deg å bli en PATRON for prosjektene mine?

Facebook Comments
4 comments on “Syndig kamp mot synden
 1. Her om dagen fikk jeg beskjed fra en bekymret broder som var usikker på om jeg faktisk var frelst siden jeg var indoktrinert av Åge M. Åleskjærs nådeforkynnelse…

  Ja, sånn går no’ dagan :).

  • Ja, sånn går no dagan.
   Folk som kan betvile andres frelse på så tynt grunnlag, får nå bare fortsette å plaske i sin egen lille sølepytt av selvrettferdighet.
   Så får du selv heller dykke i det enorme havet som heter Guds nåde imens, og be om at broderen skal få oppleve gleden i det nådebudskapet han frykter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?